@KTzone » 成人 - 色情文學 » 表姐個Fan

2010-9-7 20:56 anthony0908
表姐個Fan

表姐係美容院做野,佢好多時都會叫佢個女仔fan阿Stephy上黎屋企,幫佢私人做facial。Stephy都好索下嫁,個樣又夠甜美,我覺得佢仲好開放添,時時著埋d吊帶低胸裙,個胸雖然唔算大,但係當佢烏低身露晒條波罅出黎果陣,都好鬼誘惑,搞到我每次見到佢,細佬都會扯起。

今日我放學沖完涼之後,就匿入房打機,冇幾耐表姐就返黎,表姐比平日早,佢通常都係換左衫先返,但係今日佢著住套美容院既粉紅色制服返黎。

我問:『咦,表姐,乜妳咁早放工既。』
表姐就話:『我約左Stephy上黎,你係度唔係幾方便,你落街行下,兩個鐘頭先返黎啦。』

表姐平時叫Stephy上黎私人做facial,都冇叫我行開,今次唔知搞乜,要我落街。
我就話:『表姐,出面落緊雨呀,我至多匿入房打機,唔出黎囉。』

我諗,d女仔真麻煩,做facial撻住塊mask係個面到,又要貪靚,又怕比人見到做mask果陣個怪樣。

表姐見我堅持唔肯出街,唯有話:『拿,匿埋入房唔准出黎呀。』
我話:『車,唔出咪唔出囉。』

呢個時候門鐘響起,打開門原來係Stephy,嘩,Stephy今日套紫色V領低胸緊身裙,展露玲瓏浮突既身材,胸前堅挺突出,簡正引死人,有d衝動想扯甩佢條裙,雖然冇咁做,不過細佬就扯起左。

**** Hidden Message *****

Stephy挨係我既手臂上面,小鳥依人咁樣,我撥弄佢既秀髮,佢望下我,嬌聲話:『爽唔爽呀?』我就再錫下佢面珠,攬實Stephy再黎咀咀。

至始之後 ,Stephy間中都有同我打番場友誼波,不知幾溫馨浪漫。

2010-9-7 21:01 terrychai1984
回復 #1 anthony0908 的帖子

goodddd

2010-9-7 21:04 KING520

cccccccccccccccc

2010-9-7 22:00 LAMBSHANK

good good

2010-9-7 22:21 nowhere29
OK la la

2010-9-7 22:26 sunboy3562
謝謝大大熱情無私的分享

2010-9-7 22:29 iran415
ccccccccc

2010-9-7 22:30 lk2469

GOOD!!

2010-9-8 09:25 夢幻天下
thanks~~~

2010-9-8 10:33 kakacat2
thanksss

2010-9-8 10:36 kkc7
ggggggggggggg

2010-9-8 10:47 jiunnhee
thnx.

2010-9-8 11:55 ckhozy

gooooooooooooooood..............

2010-9-8 13:12 ryankwk
GOOD~~thanks

2010-9-8 13:46 garygary~~
thanksss

2010-9-8 16:25 hkust
和小護士的一夜情

2010-9-8 23:36 tony112233
very good

2010-9-9 00:33 匿名
Goood....

2010-9-9 00:48 ah_yanmail