@KTzone » 校園 - 校園趣事 » 唔通連個天都想我放棄....點算好?

2013-8-9 17:39 martinhau123
唔通連個天都想我放棄....點算好?

我都知我讀書唔叻咖啦!但系我真系唔想甘易放棄,
點都考埋個dse佢,但系無論我洗幾多時間溫書,
幾努力都好,今年所有既考試都冇進步!
人地話溫書唔可以靠死記硬背,最好就狂操paper,
我都有照做,但成日都好難集中精神,
晚晚溫書溫到2 , 3點,個人又好鬼攰!
做卷做做下都會訓著,唔系訓著,就做做下神遊,
成日唔系做到超曬時,就系為就時間,亂填答案!
而家,我真系覺得好灰!唔通真系個天都叫我放棄?
我知做人唔可以半途而廢,但系我真系冇曬辦法,
有冇人可以打救我?/_\:25:

2013-8-9 18:18 kingson470
樓主要堅持住啊!真系唔可以甘就放棄!有冇報下d補習班啊?可能有幫助..:handshake

2013-8-9 18:57 martinhau123
梗系有啦!我而家幾乎日日都去補習.....但系...:29:

2013-8-12 10:44 marylee245
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2013-8-12 15:12 martinhau123
甘又冇喔!我都唔知有冇藥岩食!/_\

2013-8-12 16:38 lionking852
我聽d同學話有隻叫德國動力既腦活素,好似可以改善集中唔到精神e個問題,而且食左個人仲冇甘攰tim,我見佢地都有食,你可以去試下

2013-8-14 17:49 martinhau123
[quote]原帖由 [i]lionking852[/i] 於 2013-8-12 16:38 發表 [url=http://www02.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=31991898&ptid=2400057][img]http://www02.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
我聽d同學話有隻叫德國動力既腦活素,好似可以改善集中唔到精神e個問題,而且食左個人仲冇甘攰tim,我見佢地都有食,你可以去試下 [/quote]

真系咖? 但系我怕d西藥多副作用wow

2013-8-21 12:45 irisma212

2013-10-29 09:03 re45w1fd

頁: [1]