@KTzone » 校園 - 功課交流 » 有事請教各位備戰中DSE考生

2013-8-26 11:53 teddyxbear03_3
有事請教各位備戰中DSE考生

唔洗講都知大家同我一樣,
成個暑假都系書堆度天昏地暗地苦戰,
但系唔知大家有冇出現e d問題呢?
越近考試就越大壓力,
壓力越大就越溫唔入腦,
溫書時間長但記得唔多,
日日一開始對住本書就覺得好攰.....
如果你地有e d問題會點解決呢?:18: :18:

2013-8-26 12:31 lionking852
樓主真系講出我既心聲/_\,我都想知有咩方法解決!:smile_24:

2013-8-26 13:06 hey_yeungyeung
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2013-8-26 15:05 evelyn804
如果系要補腦既話,我就覺得食腦活素好d~~ 雞精又燥又冇咩效,仲好鬼難飲tim

2013-8-26 15:37 teddyxbear03_3
我都食過雞精,真系幾燥,爆到成面瘡/_\ 可以既話都唔想再飲.....但系果隻腦活素系點咖?可唔可以講得詳細d

2013-8-26 16:18 evelyn804
我以前考al果時都好似你地甘,後來阿媽見我甘辛苦就買左隻德國動力既腦活素俾我食,食左個人壓力冇甘大,而且睡得好左,溫書精神左.... 其實如果溫書精神唔好,溫幾耐都冇咩用~~

2013-8-30 12:31 teddyxbear03_3
[quote]原帖由 [i]evelyn804[/i] 於 2013-8-26 16:18 發表 [url=http://www02.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=32037691&ptid=2410935][img]http://www02.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
我以前考al果時都好似你地甘,後來阿媽見我甘辛苦就買左隻德國動力既腦活素俾我食,食左個人壓力冇甘大,而且睡得好左,溫書精神左.... 其實如果溫書精神唔好,溫幾耐都冇咩用~~ [/quote]

真系甘有用? 系邊度買咖?

2013-10-24 15:03 qq448185153
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

頁: [1]