@KTzone » 成人 - 色情文學 » 舅母呀玲幫我玩知知

2013-11-24 17:34 dfgrfgrtr
舅母呀玲幫我玩知知

我同呀玲講:「呀玲,你可唔可以幫我玩知知呀」,跟住呀玲聽完就笑住同望住同我講:「呀! 玩知知」,跟住我聽完就回應呀玲:「幫我玩呀」,跟住呀玲聽完就笑住望住同我講:「好呀」,跟住我聽完就回應呀玲:「真呀! 」,跟住呀玲聽完就笑住同望住同我講:「系呀」,跟住我聽完就回應呀玲:「不如,我同你去我屋企夫跟沙灣海洋賓館到玩知知呀! 」,跟住呀玲聽完就笑住同望住同我講:「冇問題,你有冇錢呀」,跟住我聽完就回應呀玲:「有錢呀」,跟住呀玲聽完就笑住同望住同我講:「好呀」,跟住我同呀玲同偉夫一齊搭地鐵回去長沙灣,一去到沙灣地鐵站,我就見到呀玲笑住同望住同偉夫講:「呀偉,你上去智聰屋企先,我同智聰去賣D野」,跟住偉夫聽完就回應呀玲:「我同賣你去」,跟住呀玲聽完就笑住同望住同呀偉:「唔洗唔洗,有智聰同我去,你上去智聰屋企先」,跟住偉夫聽完就回應呀玲:「好呀,我上去智聰屋企先」,跟住我就見到呀玲笑主同望主同我講:「我地去」,跟住我聽完就回應呀玲:「好呀」,跟住我同呀玲一齊出x沙灣地鐵站,C1出口,跟住我同呀玲一齊步行左5-10分鐘,去到x沙灣海洋賓館,跟住我同呀玲一齊入去海洋賓館呂面,跟住我就訂到一間標準大床房,跟住我同呀玲一齊入去lee間標準大床房呂面,跟住我同呀玲講:「我想訓係張牀到玩,可唔可以」,跟住呀玲聽完笑主同望主同我講:「可以」,跟住我就訓係張牀到,跟住我就係張牀到徐左條灰色長褲,跟住我就見到呀玲望主我笑,跟住就同呀玲講:「呀玲」,跟住呀玲聽完就笑主同望主同我講:「智聰」,跟住我就徐賣自己條灰色底褲,跟住我就見到呀玲望主我條知知笑主同我講:「華,禁細」,跟住我聽完就回應呀玲:「你玩下佢」,跟住呀玲聽完就望住同笑住同我:「好呀」,跟住我就見到呀玲用右手揸住我條知知,跟住我就見到呀玲望住同笑住黎牀我條知知,跟住我就感覺到自己條知知開始慢慢地勃起,跟住我就見到呀玲唔停地望住同笑住黎牀我條知知,跟住我就開始感覺到自己條知知月勃月勁,跟住我就同呀玲講:「樹呀」,跟住呀玲聽完就笑住望住我,跟住我就感覺到自己條知知開始變硬,跟住我毛喇喇係呀玲面前啊左一聲,跟住我呀玲望住同笑住同我講:「華,好硬和」,跟住我聽完就回應呀玲:「我好辛苦啊」,跟住呀玲聽完就笑住同望住同我講:「好辛苦啊」,跟住我就同呀玲講:「呀玲,你吐D口水落黎我條知知到啊」,跟住呀玲聽完就笑住同望住同我講:「唔」,跟住我就見到呀玲真係笑住同望住吐D口水落黎我條知知到,跟住我見到呀玲D口水由知知頭流落呀玲隻右手手指到,跟住我就同呀玲講:「呀玲啊,你試下用口水黎我條知知啊」,跟住呀玲聽完就笑住同望住同我講:「唔」,跟住我就見到呀玲真係用口水黎牀我條知知,跟住我就開始就聽到支支聲,跟住我就同呀玲講:「啊,有支支聲啊」,跟住呀玲聽完就笑住同望住我,跟住呀玲毛喇喇笑住同望住我講:「好玩啊」,跟住我聽完就冇回應呀玲,跟住毛喇喇我感覺到自己條知知開始有DD急地感覺,跟住我就同呀玲講:「我條知知有DD痕呀,你可唔可以幫我牀大力D呀」,呀玲聽完就笑住同望住同我講:「好呀」,跟住我就見到呀玲開始用力牀我條知知,跟住我感覺到自己條知知D痕開始慢慢地來,跟住我就見到呀玲笑住同望住我,跟住毛喇喇我感覺到自己條知知開始有D急急地,跟住我就知道D精液開始上來,跟住我就見到呀玲笑住同望住同我講:「辛苦啊」,跟住我聽完就冇回應呀玲,跟住我就感覺到自己條知知D痕開始中中地急,跟住我就同呀玲講:「有D急呀」,跟住呀玲聽完就笑住同望住同我講:「唔」,跟住我大聲地同呀玲講:「大力D呀,呀玲」,跟住呀玲聽完就笑住同望住同我講:「好呀」,跟住我就見到呀玲開始用力牀,跟住我就聽到好大支支水聲,跟住我就開始感覺到自己條知知D痕月來月急,跟住我大聲地同呀玲講:「啊啊,唔得呀,唔得呀,呀玲呀,呀玲呀」,跟住呀玲聽完就笑住同望住我,跟住我就開始忍唔住就大聲地同呀玲講:「黎啊,黎啊,啊啊啊啊」,跟住呀玲聽完就笑住同望住同我講:「華」,跟住我就開始感覺到自己條知知不地啊精,

2014-4-13 18:41 shchoi
so good

2014-4-13 21:00 nmgsotjt
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-5-27 10:52 kkznahbt

2014-6-6 12:58 gfrtcbej

2014-6-13 15:09 uiizhzwg

2014-6-20 11:29 ffdumhjy

2014-6-23 18:07 fjxbdqoc

2014-6-30 16:11 yungclot

2014-6-30 16:16 ttommy
:36: thank you very much !:35:

2014-7-8 16:28 arclcqku

2014-7-14 15:52 nmyawjls

2014-7-18 16:05 czxsmbor

頁: [1]
查看完整版本: 舅母呀玲幫我玩知知