@KTzone » 校園 - 校園趣事 » SUREP賤男...豬9不如

2007-10-2 20:09 vicepanda
SUREP賤男...豬9不如

[顯示] [隱藏]
呢條友讀聖芳濟書院..F2..叫MICHAEL CHAN..9到爆....佢好樣賤,,又係咁溝女(第二間學校果D類扒).....佢唔夠人串又要係度串人 , 串衰左又叫人SHUT UP....唔該佢啦....仲有...佢RESULTS好差....佢又唔知自己差,全級考90幾.....成日係度同D考第一,第二的人曬成績..收啦佢.....佢真係勁個人仙同人鬥....WIN人一兩分就係度話人差...以為自己咩都最勁..有好多朋友..其實成間學校D人都唔鍾意佢.....@@@@啦你...............

勸予各位讀聖芳濟書院的人唔好同佢玩...如果唔係有咩事的時候佢推係你身上, 你就大獲喇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008-7-20 17:03 goodMANmax

2008-7-28 11:24 neetata

2008-7-31 14:24 傻傻傻~~小俊
鬼做佢朋友咩?

2009-1-12 10:13 陳怡鈴
SO.....

2009-1-13 15:10 無大頭
多謝分享

so...................

2009-9-4 19:37 dcdcsfxc
sfxc??睇黎你都幾on~~

2009-10-30 14:26 roythebrave
thx

頁: [1]
查看完整版本: SUREP賤男...豬9不如